Søndag, 11. marts 2018 - af Dorte Quist

Prinsesse Carolines datter dedikerer bog til sin afdøde far

Charlotte Casiraghi
Charlotte Casiraghi
Foto: AOP
Prinsesse Carolines datter, Charlotte Casiraghi, udgiver filosofibog sammen med sin tidligere filosofilærer fra Sorbonne.

Charlotte Casiraghi har netop udgivet en bog sammen med sin tidligere filosofilærer fra Sorbonne, professor Robert Maggiori, med titlen "Archipel de passion", som kan oversættes til "Passionernes skærgård". 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Charlotte Casiraghi skriver om kærlighed

I bogen, som Charlotte Casiraghi dedikerer til sin far, Stefano Casiraghi, der døde i 1990, sætter Charlotte Casiraghi og Robert Maggiori spørgsmålstegn ved den passion, der driver os alle.

Bogen er bygget op over 40 emner som kærlighed, ondskab, tålmodighed, beskedenhed, afsky, beundring, nåde, kedsomhed, jalousi m.m., som diskuteres filosofisk på en enkel og klar måde.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Charlotte Casiraghi, der skriver, at hun selv har kærlighed som kerne og midtpunkt i sit liv, har en universitetsgrad i filosofi fra Sorbonne Université i Paris og har i flere år arbejdet ihærdigt på at gøre "Monaco Philosophical Meeting" i Monaco til et internationalt center for filosofiske diskussioner.

Pierre Casiraghi, Charlotte Casiraghi og prinsesse Caroline.
Foto: AOP

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden