4. maj. 2021
Af Malan Joensen

Sådan reagerer Grace Kellys barnebarn på ondskabsfuld joke om dødsulykken

Prinsesse Stephanie, Louis Ducruets hustru Marie Chevallier og Louis Ducruet. Indsat: Fyrstinde Grace af Monaco.
Prinsesse Stephanie, Louis Ducruets hustru Marie Chevallier og Louis Ducruet. Indsat: Fyrstinde Grace af Monaco.
Fotomontage: MEGA
Louis Ducruet kommer med skarp kritik af fodboldfans' skriverier på Facebook.

Louis Ducruet, 28 år og søn af prinsesse Stephanie af Monaco og eksmanden Daniel Ducruet, retter nu skarp kritik mod en ondskabsfuld joke fra fodboldfans.

Det skriver Hello Magazine.

Efter at en kamp mellem de to klubber Lyon og Monaco endte med sejr til førstnævnte, skrev et Lyon-fansite en artikel om kampen, der på Facebook blev ledsaget af ordene "Modsat Grace Kelly fik Lyon succes med sin tur til Monaco", som angiveligt hentyder til den tragiske bilulykke, som Louis' mormor fyrstinde Grace og Louis' mor prinsesse Stephanie var involveret i tilbage i 1982.

En ulykke, der fik fatale konsekvenser for fyrstinden.

Louis Ducruet langede hårdt ud efter den ondskabsfulde joke på sin Instagram Stories, hvor han blandt andet skrev, at selv om fodbold er en konkurrencesport, må den også være human:

"Denne form for clickbait-overskrift må blive straffet af Lyon-fans og klubbens ledelse. Hvis I har et hjerte, må I sige fra over for dette pseudo-fansite, så det bliver identificeret og sanktioneret," lyder det fra Louis Ducruet.

Den tragiske ulykke skete den 13. september 1982, hvor fyrstinde Grace og prinsesse Stephanie kørte fra familiens sommerresidens Rocagel i Frankrig til Monaco. Ifølge Donald Spotos Grace Kelly-biografi fik fyrstinden et ildebefindende og mistede bevidstheden som følge af en hjerneblødning, hun pådrog sig under kørslen. Det førte til, at bilen fortsatte ligeud og ud over en skrænt, da den skulle igennem et hårnålesving.
Efter at være blevet bragt på hospitalet i Monaco blev fyrstinden lagt i respirator, men næste dag måtte familien træffe den hjerteskærende beslutning at slukke for respiratoren, fordi skaderne på hjernen var for omfattende. Fyrstinde Grace blev erklæret død den 14. september 1982, 52 år gammel. Prinsesse Stephanie, der på det tidspunkt var 17 år, pådrog sig blandt andet brud på nakken og en hjernerystelse som følge af ulykken.

Læs mere om: