20. nov. 2023
Af Malan Joensen

Se billederne: Denne farve hittede blandt fyrstefamilien på stor festdag i Monaco

Fyrstinde Charlene.
Da Monacos nationaldag blev fejret i weekenden, var der traditionen tro især én farve, der gik igen blandt fyrstefamiliens fremtrædende medlemmer.

En stor del af Monacos fyrstefamilie trådte søndag frem for offentligheden ved paladset i anledning af nationaldagen.

Fyrst Albert, 65, og fyrstinde Charlene, 45, med de knap niårige tvillinger Jacques og Gabriella var dagens hovedpersoner, men også Alberts søstre prinsesse Caroline og prinsesse Stéphanie med en del af deres familier viste flaget på dagen.

For en stor del af kvindernes vedkommende var der én ting, der gik igen - flere havde nemlig valgt at iføre sig forskellige nuancer af rød.

Årsagen er sandsynligvis, at Monacos flag er rødt og hvidt.

Fyrstinde Charlene var i rødt fra top til tå og havde sågar valgt øreringe fra Graff i rubiner og diamanter, der understregede de monegaskiske farver.

Ifølge Royal Fashion Police var fyrstinde Charlenes røde outfit fra couturehuset Didier Angelo, de røde ruskindsstøvler fra Manolo Blahnik og hatten fra Stephen Jones.

Charlotte Casiraghi, datter af prinsesse Caroline og niece til fyrst Albert og fyrstinde Charlene, var elegant i et todelt, rødt tweedsæt fra Chanel.

Charlotte Casiraghis svigerinde Beatrice Borromeo, der er gift med prinsesse Carolines søn Pierre Casiraghi, havde også valgt rødt, og det i form af et yderst elegant Dior-sæt i velour med matchende hat, der kunne være taget direkte ud af den legendariske fyrstinde Grace's garderobe.

Fyrst Alberts søstre prinsesse Caroline, 66, og prinsesse Stephanie, 58, var i år ikke klædt i rødt. Mens Stephanie var i et klassisk gråt sæt med påsatte blonder, var prinsesse Caroline, der stort set altid vælger Chanel, trukket i en drøm af et sæt i sort og hvid med glimtende perler og sten i forskellige størrelser.

Også ved nationaldagsgallaen om aftenen i Grimaldi Forum var fyrstinde Charlene klædt i rødt - denne gang i en overdådig pailletsag fra Didier Angelo, der stod perfekt til det elegante ordensbånd.

Se fyrstinde Charlenes pailletlook herunder og se de andre flotte looks fra nationaldagen i galleriet øverst i artiklen.

Læs mere om: