10. sep. 2021
Af Marianne Singer

Svær tid: Fyrst Alberts første ord om skilsmisserygter

Fyrstinde Charlene og fyrst Albert. 
Fyrstinde Charlene og fyrst Albert.
Foto: Ritzau Scanpix
For første gang kommenterer fyrst Albert på de skilsmisserygter, der i lang tid har floreret om ham og hustruen, fyrstinde Charlene.

For første gang har fyrst Albert nu kommenteret på de mange rygter om skilsmisse, der har floreret i pressen omkring ham og hustruen, fyrstinde Charlene, de sidste par måneder.

Siden marts har fyrstinde Charlene været tvunget til at opholde sig i Sydafrika på grund af en næse-, hals- og øreinfektion, men flere medier har spekuleret i, om hun var taget derned for at komme på afstand fra sin mand.

Ikke vred

Til magasinet People fortælle fyrst Albert, at der ikke er noget galt i deres forhold.

- Hun forlod ikke Monaco i oprevet tilstand!, forklarer fyrst Albert til People.

- Hun tog ikke afsted, fordi hun var vred på mig eller nogen andre. Hun tog til Sydafrika for at fokusere på arbejdet med sin fond og bruge lidt tid på sin bror og nogle venner.

Begge påvirkede

Derfter uddyber fyrst Albert, at det oprindelig kun skulle have været en ti-dage lang tur, men at der så opstod den voldsomme infektion.

Fyrst Albert siger endvidere, at han nu godt kan se, at han skulle have kommenteret på rygterne noget før, men havde travlt med at tage sig af parrets børn, parrets seks-årige tvillinger, prinsesse Gabrielle og arveprins Jacques.

De ondsindede rygter har påvirket både ham og Charlene, fortæller fyrst Albert, der nu glæder sig til snart at få sin hustru hjem igen.

Læs mere om: