28. sep. 2012
Af af Louise Møller

Når de kongelige viser deres kærlighed

De kongelige viser kærlighed
De kongelige viser kærlighed
Foto: BILLED-BLADET og AOP
Det er ikke ofte, det sker, men en gang imellem viser de kongelig deres kærlighed. Enten i form af et kys eller et knus

Selvom Europas kongelige mestrer beherskelse i at vise for mange følelser for sin partner i det offentlige rum, sker det heldigvis engang imellem, at en hånd må have et klem eller der skal gives et knus eller et kys.

Det norske kronprinspar er dem der sjældent skjuler deres store kærlighed for hinanden og efter 11 års ægteskab er kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit stadig lige forelskede. Noget parrets to børn, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus kun har gjort stærkere.

De mest beherskede i at vise deres kærlighed i offentligheden er nygifte hertuginde Catherine og prins William. Kun ganske få gange har parret været i nærkontakt og viser i stedet deres forelskelse i form at kærlige blikke.

Selvom danske kronprinsesse Mary og kronprins Frederik heller ikke strør om sig med kys, holder kronprinsparret ofte hinanden i hånden eller rundt om livet, når de sammen er til offentlige arrangementer.

Dronning Margrethe stråler konsekvent af kærlighed, når hun kigger på prins Henrik eller sine to drenge, kronprins Frederik og prins Joachim.

Læs mere om: