23. sep. 2021
Af Marianne Singer

Datter deler nyt billede med Märtha Louise: Du er den bedste mor i verden

Prinsesse Märtha Louise og datteren Maud Angelica i 2020.
Prinsesse Märtha Louise og datteren Maud Angelica i 2020.
Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Märtha Louises ældste datter, Maud Angelica, har delt søde ord og et nyt dejligt billede af sig selv sammen med sin mor, prinsesse Märtha Louise, i anledning af prinsessens 50-års dag.

Prinsesse Märtha Louise har fået mange kærlige ord med på vejen på sin 50-års fødselsdag onsdag.

Deriblandt også fra sin elskede datter Maud Angelica, 18, der på Instagram deler ord og et dejligt nyt billede, hvor man ser hende sammen med sin mor.

Verdens bedste mor

"@iam_marthalouise Min mor fylder 50 år i dag!??? Jeg vil hellere lykønske hende personligt end at skrive det hele ned her. Men altså, hun betyder verden for mig, hun har gør alt for os og jeg kan ikke beskrive, hvor meget hun betyder for mig! Hun er den bedste mor i verden!??? Jeg elsker dig over alt på jorden, Happy b-day mom!???" skriver Maud Angelica på sin Instagram-profil til det nye dejlige billede med sin mor, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

Du skal bladre hen til nummer to billede på opslaget for at se det:

Sød detalje

En sød lille detalje er, at Maud Angelica slutter med at skrive, at hun er sikker på, at hendes mor ville elske at få en frøhat.

Til det svarer prinsesse Märtha Louise i kommentarsporet, at hun ville elske at modtage en frøhat, fordi hun ved, hvor meget hendes datter elsker frøer.

Derudover understreger prinsessen, hvor højt hun elsker sin datter.

Læs mere om: