22. sep. 2021
Af Marianne Singer

Kæresten hylder Märtha Louise for vildt: Du er min gudinde!

Et af de nye fødselsdagsportrætter af prinsesse Märtha Louise. 
Et af de nye fødselsdagsportrætter af prinsesse Märtha Louise.
Foto: Ritzau Scanpix
Shaman Durek overraskede onsdag prinsesse Märtha Louise med de vildeste kærlighedsord og en fantastisk gave, da hun fyldte 50 år.

Shaman Durek kunne desværre ikke deltage i kæresten prinsesse Märtha Louises 50-års fejring i Norge onsdag.

Han bor til daglig i Los Angeles i USA og havde ikke mulighed for at tage over Atlanten på den særlige dag.

Kæmpe kærlighed

Til gengæld sendte han prinsessen den største kærlighedserklæring med et opslag på Instagram.

"Hjerteligt tillykke med fødselsdagen til min dronning, min gudinde @princessmarthalouise @iam_marthalouise, min powerhouse-kæreste og mor og ven til så mange. Jeg er beæret over at stå ved din side i dette liv", skriver han blandt andet til prinsessen.

"Min kærlighed, jeg tilbeder dig og vil bruge resten af mit liv på at vise dig min kærlighed og hengivenhed. Jeg er for altid din. Tillykke Angel baby" lyder det endvidere fra Shaman Durek.

Fantastisk gave

Til magasinet People fortæller Shaman Durek desuden, at han har overrasket Märtha Louise med en smuk to-finger guldring med granatsten og et tilhørende guldarmbånd besat med diamanter af den prisvindende smykkedesigner Paige Novick.

De flotte kærlighedssmykker kan man se prinsesse Märtha Louise bære på det billede, som Shaman Durek har delt på sin Instagram.

- Jeg ville gerne give hende et vidunderligt smykke der repræsenterer venskab og kærlighed - det er granatstenen. De smukke diamanter repræsenterer kærligheden fra de stjerner, som jeg ser på i skyerne velvidende, at jeg tæller de dage til vi kan være sammen igen, forklarer han på romantisk vis til People.

Læs mere om: