Mandag, 11. januar 2021 - af Ulrik Ulriksen

Derfor bryder Märtha Louises datter tavsheden

Märtha Louise, Emma Tallulah og Maud Angelica
Märtha Louise, Emma Tallulah og Maud Angelica
Foto: Lise Åserud/Ritzau Scanpix
Efter en tid med tavshed fortæller norske prinsesse Märtha Louises datter Maud Angelica åbnet og ærligt om sin fars død.

I december 2019 tog norske prinsesse Märtha Louises eksmand Ari Behn sit eget liv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter en tid med tavshed fortæller Märtha Louises datter Maud Angelica åbnet og ærligt om sin fars død.

For Maud Angelica, 17, Leah Isadora, 15, og 12-årige Emma Tallulah Behn bliver julen aldrig den samme igen, efter de den 25. december 2019 mistede deres elskede far, som døde efter en længere periode med depression.

Märtha Louise stolt af Maud Angelica

Maud Angelica er den af Märtha Louise og Aris tre døtre, som har været mest åben om sine tanker og følelser, men i lang tid har hun trukket sig tilbage uden at sige noget om sin og familiens situation.

Nu har hun dog netop brudt tavsheden og åbnet op om. Hvordan hun har det.

Giver udtryk for følelser

Instagram viser Maud Angelica sin kunst frem, og det er også her, hun fortæller, hvorfor hun efter en pause på en måned nu er tilbage og giver udtryk for sine tanker.

- Måske ville det være mærkeligt, hvis jeg ikke nævner det, så det gør jeg. 25. december er passeret, hvilket betyder, at der er gået over et år, siden min far tog sit eget liv. Og jeg vil tale om min sorg offentligt for at hjælpe andre og forhåbentlig kunne bidrage til at forebygge selvmord, lyder det fra Maud Angelica, der fortsætter.

Visse ting er private

- Men jeg vil heller ikke give udtryk for, hvordan jeg har det hele tiden. Jeg må også holde visse ting private. Så jeg vil ikke rigtig nævne det eller tale om det så meget offentligt, skriver Maud Angelica og takker alle for forståelsen og for, at hendes holdning bliver respekteret.

Har imponeret alle

Det er en meget stolt prinsesse Märtha Louise, som naturligvis har fulgt sine døtres udvikling tæt, og især Maud Angelica har det seneste år imponeret alle.

Siden sin fars død har Maud Angelica engageret sig i at hjælpe borgere med selvmordstanker, og i den forbindelse har hun taget del i flere vigtige kampagner.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden