Dronning Sonja holdt rørende tale til sit barnebarn

Foto: Ritzau Scanpix

Den norske dronning understregede det tætte bånd til prinsesse Ingrid Alexandra i sin tale til konfirmanden.

Lørdag, 31. august 2019 - af Marianne Singer

Dronning Sonja bød ikke bare de mange gæster velkommen ved frokosten på Oslo Slot i anledning af barnebarnet prinsesse Ingrid Alexandras konfirmation lørdag, men holdt også den første tale for konfirmanden. 

Og sikke en tale - dronning Sonjas tale til sit barnebarn var meget personlig og fyldt med kærlige ord og underholdende anekdoter.

Stolte bedsteforældre

- Vi er så stolte af dig, bedstefar og jeg. Og vi er utrolig glade for at kunne fejre din store dag her på slottet, begyndte dronning Sonja og rosen til barnebarnet fortsatte.     

- På disse 15 år har du udviklet dig til at blive en klog, kundskabsrig, dejlig og social pige med omsorg for både mennesker, dyr og natur, lød det blandt andet fra den norske dronning, der også fremhævede deres gode samarbejde. 

Dejligt samarbejde

- Kære Ingrid, du og jeg har haft en speciel opgave sammen, som jeg har sat stor pris på, nemlig prinsesse Ingrid Alexandras skulpturpark her  i slotsparken, sagde hun og beskrev hvilken fornøjelse det havde været. 

- Det har været spændende at samarbejde med dig om dette og lytte til dine velfunderede betragtninger.  

Se alle billederne og læs alt om den kongelige konfirmation i BILLED-BLADET nr.36, der er på gaden torsdag den 5. september.

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Nyd de kongelige i forskellige nationaldragter i galleriet herunder:

GALLERI: Kongelige i nationaldragter