Fantastisk aften: Märtha Louise storhyggede med datter

Prinsesse Märtha Louise. 

Prinsesse Märtha Louise. 

Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Märtha Louise havde en helt fantastisk aften med sin ældste datter, Maud Angelica, 18, i den norske by Trondheim.

Det blev til en helt vidunderlig aften for både prinsesse Märtha Louise og hendes ældste datter, Maud Angelica, 18, da de sammen besøgte den norske by Trondheim i onsdags.

Her var en veloplagt Maud Angelica oppe på scenen i Litteraturhuset for at blive interviewet om sin bestsellerbog "Tråder av tårer", der er en fortælling om håb for børn og voksne og handler om at tackle sorg.

Stolt mor i salen

En stolt Märtha Louise lyttede med nede fra salen, da Maud Angelica blandt andet læste et nyt digt op og velfornøjet fortalte om sin passion for frøer.

Efterfølgende tog hele selskabet, inklusive prinsessens personlige assistent, Carina Scheele Carlsen, videre til den velrenommerede restaurant Credo i byen. 

Sød kommentar

Prinsessen har delt dejlige billeder af besøget på sin Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

Her skriver hun blandt andet begejstret om restaurant-besøget.

"Det er uden tvivl en af de bedste kulinariske oplevelser man kan få, hvilket de også har fået en Michelinstjerne for," lyder det blandt andet fra prinsesse Märtha Louise, der endvidere fremhæver, at de endda har en champagne kaldet Shaman, samme navn som hendes kæreste har, Shaman Durek.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

En kærlighedsfyldt kommentar kommer Shaman Durek da også med i det første opslag, hvor han roser prinsessen for at have gjort et godt job som mor med tre så stærke døtre. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden