Søndag, 30. august 2020 — af Christinna Braun

Far ville have været stolt: Læs Märtha Louises rørende ord til datteren

Prinsesse Märtha Louise
Prinsesse Märtha Louise
Foto: Martin Høien
Prinsesse Märtha Louise har delt nogle rørende ord i anledning af datteren Leah Isadoras konfirmation.

Det skulle have været nogle hyggelige juledage for den norske kongefamilie sidste år, men det endte med at være en mørk tid for prinsesse Märtha Louise og hendes tre døtre. Eksmanden og faderen til hendes børn tog sit eget liv den 25. december.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Märtha Louise og Ari Behn fik sammen døtrene Maud Angelica, 17, Leah Isadora, 15, og Emma Tallulah, 11, og da den mellemste datter blev konfirmeret i weekenden, fik det Märtha Louise til at dele nogle rørende ord. De fine og rørende ord til Leah Isadora deler prinsessen på sin Instagramprofil, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.

Prinsesse Märtha Louise skriver:

”Min vidunderlige og talentfulde Leah Isadora blev konfirmeret i går. Du var så smuk i din nye ”bunad” (en norsk festdragt, red.). Jeg er så stolt af dig, min skat. Du tør følge dine drømme og din intuition, og du har arvet kunsten, der ses på din Instagramprofil @leahhhbeauty, fra din far, bedsteforældre og oldeforældre på begge sider. Jeg elsker, hvor kærlig og i kontakt med dine følelser du er, jeg elsker din humor og din kækhed, jeg elsker alt ved dig. Din far ville have været så stolt af dig, og han ville have sagt, at du er den mest talentfulde unge kvinde i verden, der bevæger sig ud på en rejse fyldt med berømmelse og succes. Du er skabt til at dele dit æstetiske talent med verden. Og med dig i den, er verden bare lidt smukkere. Stort tillykke med din konfirmation, skat. Jeg elsker dig af hele mit hjerte.”

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden