Julehygge hjemme hos kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon

Scanpix
Der er voldsom trængsel og alarm hos de kongelige i Norge, der dog poserede i ro og orden ved det pyntede træ til årets julefotografering hos kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit på Skaugum.

Kronprinsesse Mette-Marit , 42, og kronprins Haakon, 42, sørgede for, at rammerne var i orden og alt var december-perfekt, da de hjemme i privaten på Skaugum bød indenfor til årets kongelige julefotografering.

Fint julehumør

Det blev en hyggelig dag for kronprinsparret og deres to børn, prinsesse Ingrid Alexandra, 12, og prins Sverre Magnus, 10, samt kronprinsessens søn, Marius Borg Høiby, 18.

Kong Harald, 78, og dronning Sonja, 78, var naturligvis med, og de så også ud til at være i det fineste julehumør.

De kongelige modeller er på et af de fine fællesbilleder samlet omkring juletræet.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Dronning Sonja står markant i billedet i sin decemberrøde kjole, som pynter gevaldigt.  

LÆS MERE: Kronprins Haakon i ilden

Børnene pyntede træ

I løbet af den hyggelige eftermiddag, hvor fotografen fik lov at være med på sidelinjen, blev der pyntet juletræ på Skaugum.

Især Ingrid Alexandra var i aktion og sørgede for at træet blev klædt på med peberkager i hjerteform, norske flag og lys. Også Sverre Magnus gav et nap med ved træet.

De to søskende, der havde travlt med at pynte træet, fik også på et tidspunkt mulighed for lige at puste ud i sofaen. Alt i alt var den hyggelige familiedag en perfekt gang opvarmning til juleferien.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden