13. dec. 2015
Af af Dorte Quist

Kronprinsesse Mette-Marit begejstret for danske MØ

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/nunns_mette_concert-017.jpg
Foto: AOP
Danske MØ var blandt de mange store kunstnere, der underholdt det norske kronprinspar ved den berømte Nobe-koncert i Oslo.
Kronprinsesse Mette-Marit var en særdeles begejstret publikummer i Telenor Arena i Oslo, da bl.a. danske MØ det norske band A-ha gik på scenen og spillede ved den traditionelle Nobel-koncert i anledningen af den berømte fredspris. Mette-Marit var selv ung i 1980’erne og har sikkert en særlig sympati for det norske band og forsangeren Morten Harket. Den kendte amerikanske TV-vært, Jay Leno, var vært ved koncerten.

Kronprinsesse Mette-Marit nød finalen

På programmet var også den danske sangerinde MØ, der nu efterhånden kan kalde sig ”kongelig hofleverandør”, da hun jo for et par år siden modtog det danske kronprinspars ”stjernedrys-pris”. Efter 20 år i det mindre Oslo Spektrum koncerthus blev den berømte Nobel-koncert i år flyttet til det meget store Telenor Arena, fordi der var stor efterspørgsel på biletterne.
Det norske kronprinsepar var hædersgæster ved koncerten, hvor den tunesiske Nationale Dialogkvartet, Tunisian National Dialogue Quartet, som spillede en aktiv rolle i etableringen af demokrati i kølvandet på Jasminrevolutionen i Tunesien i 2011, fik fredsprisen på otte millioner svenske kroner. Efter A-ha's optræden sluttede koncerten med en duet af A-ha og dj'en Kygo, som sammen fremførte A-has berømte ”Take on me” – ikke mindst til kronprinsesse Mette-Marits store begejstring. LÆS MERE: Kronprinsesse Mette-Marit tog børnene med til fodbold
https://imgix.billedbladet.dk/26.02061490.jpg

Læs mere om: