4. apr. 2020
Af Marianne Singer

Kronprinsesse Mette-Marit: Sådan holder vi modet oppe

kronprins haakon
Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon.
Foto: Mega
Kronprinsesse Mette-Marit fortæller og viser på sin Instagram-profil, hvordan hun og hendes familie får tiden til at gå under coronavirus-krisen.

Kronprinsesse Mette-Marit åbner sammen med kronprins Haakon op for sit hjem i Skaugum på et opslag på sin Instagram-profil @crownprincessmm.

På de overraskende private billeder kan man se kronprinsparret arm i arm, efter en badetur i det kolde vand, i landsstedets køkken og på kontoret.

Afslører hobby

Derudover afslører kronprinsesse Mette-Marit også en særlig hobby, hun dyrker i disse dage, nemlig vævning.

Med billederne følger et vigtigt budskab fra kronprinsessen, der blandt andet handler om at holde humøret oppe i denne specielle tid.

Holder moralen oppe

"Hos os er det hjemmekontoret, telefonmøder, lektier, spadsereture, badeture og routiner, der holder moralen oppe. Haakon, børnene og jeg sender mange gode tanker til alle, der på hver deres måde holder hjulene i gang hver dag. En ekstra hilsen til dem, der føler sig mere ensomme nu. Og til alle, der er blevet syge: Må dagene snart blive nemmere, lyder det blandt andet fra kronprinsesse Mette-Marit.

Giver tips

Og som den bogfan, kronprinsesse Mette-Marit er, har hun også lige et bogtip klar til alle, nemlig forfatteren John Irving.

"Specielt "Last night in twisted river", Irving skriver så levende historier, at man kan føle, at man er i et andet univers for en stund, og det er vel noget, vi alle trænger til nu... En lille pause, slutter kronprinsesse Mette-Marit og lover at komme med flere bogtips i den kommende tid.

I 2018 meddelte kronprinsesse Mette-Marit, at hun lider af en kronisk lungesygdom, i det hun havde fået konstateret en usædvanlig variant af lugefibrose, hvilket kan tænkes at gøre hende ekstra sårbar overfor coronasmitte.

Se alle de fine billeder hjemme fra kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits landsted i Skaugum i det nye nummer af BILLED-BLADET.

Læs mere om: