Märtha Louise deler vigtig besked fra datteren

Prinsesse Märtha Louise. 

Prinsesse Märtha Louise. 

Foto: Ritzau Scanpix
På sin Instagram-profil deler prinsesse Märtha Louise et vigtigt budskab fra sin ældste datter, Maud Angelica, 17.

Prinsesse Märtha Louise har flere gange udtrykt, hvor stolt hun er af den indsats, hendes ældste datter Maud Angelica, 17, har gjort for at hjælpe selvmordstruede mennesker. 

Og nu fremhæver prinsessen endnu engang sin datters vigtige indsats og budskab ved på sin Instagram-profil at dele en ny kampagnefilm, som Maud Angelica medvirker i.

Vigtig besked

I filmen har Maud Angelica en vigtig besked til selvmordstruede mennesker og dem der omgiver dem.

"Der er noget vigtigt jeg vil sige til alle, der tænker på at tage deres eget liv. Du kan få hjælp. Og ting kan blive bedre. Der er mange, som vil og kan hjælpe dig. Alle i denne verden fortjener kærlighed og glæde. Det gør du også. Du skal aldrig tænke, at det er bedre, hvis du er borte. Jeg kan love dig, at det i høj grad er forkert. Det er aldrig en skam at bede om hjælp. Vær sød og bed om hjælp. Det er aldrig forkert at spørge nogen, om de har brug for hjælp. Der er altid en udvej. Tal om selvmordtanker. Det kan redde liv." lyder det indtrængende fra Maud Angelica i filmen. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Støtter op

Prinsesse Märtha Louise støtter fuldt op om sin datters budskab.  

"Vores dejlige Maud @3_eyed_cat er med i @helsevestrhf i en kampagne om at snakke om selvmordstanker. Vi VED, at det kan redde liv. Du skal turde tale om selvmordstanker. ❤️Helse Vest siger det på denne måde: 

Nu er det tid til at ringe til den ven, du er bekymret for - eller tale om de tanker, du går rundt med. Vi må tale om selvmordstanker, opfordrer Maud Angelica Behn til ❤️ For mere information om, hvordan du kan få råd og hjælp, helse-vest.no #snakkomselvmordstanker, skriver prinsessen til opslaget." skriver prinsessen til opslaget.

Mistede far

Maud Angelica begyndte sin indsats for selvmordstruede mennesker, efter at hendes far, kunstner og forfatter Ari Behn, for et år siden tog sit eget liv. 

Ved hans begravelse holdt hun en stærk og rørende tale, hvor hun blandt andet opfordrede mennesker med selvmordstanker til at søge hjælp.  

Hvis du har brug for hjælp, kan du i Danmark kontakte Livslinien

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden