18. jan. 2021
Af Marianne Singer

Märtha Louise overrasker sine forældre

Prinsesse Märtha Louise.
Prinsesse Märtha Louise.
Foto: Martin Høien
Prinsesse Märtha Louise har overrasket sine forældre, kong Harald og dronning Sonja, på sødeste vis.

Kong Harald og dronning Sonja, der begge er 83 år, kunne søndag den 17. januar fejre, at de har været Norges kongepar i 30 år.

I den anledning delte de både en dejlig hilsen og nye billeder på kongehusets sociale medier og hjemmeside.

Stolt af jer

Blandt de flere hundrede søde lykønskninger på kongehusets Instagram-profil var også en kærlig og personlig kommentar fra kongeparrets datter, prinsesse Märtha Louise, som BILLED-BLADET har fået lov at citere.

"Gratulerer med de 30. Elsker jer og stolt af det arbejde I gør hver dag.❤️?, skriver prinsesse Märtha Louise til den fine video, hvor kongeparret takker for de mange gode oplevelser gennem årene.

Dybt taknemmelige

"I dag føler vi en stor taknemmelighed. I dag er det 30 år siden, at min far, kong Olav, gik bort og vi blev landets kongepar.

Vi ønsker at takke jer alle for de dejlige oplevelser vi har delt i løbet af disse år. Vi vil også gerne takke for den varme modtagelse, vi har fået og den vi får i hele landet.

Gennem 30 år er det at rejse rundt i Norge og møde mennesker, det vi har sat størst pris for. Vi bærer på mange gode minder.

For dette er vi jer alle dybt taknemmelige.

Tak for at følge med på rejsen så langt," siger kong Harald og dronning Sonja i videoen på kongehusets Instagram-profil.

Læs mere om: