23. sep. 2021
Af Marianne Singer

Märtha Louise overrasker: Stor ændring i fremtidsplaner

Prinsesse Märtha Louise. 
Prinsesse Märtha Louise.
Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Märtha Louise fortæller i stort nyt fødselsdagsinterview, at hun har ændret i sine planer for den nærmeste fremtid.

Tidligere på året fortalte prinsesse Märtha Louise til norske VG, at hun drømte om at flytte over til sin kæreste, Shaman Durek, til USA sammen med sine tre døtre, Maud Angelica, 18, Leah Isadora, 16, og Emma Tallulah, 12.

Men overfor norsk TV2 afviser prinsessen nu i et nyt interview i anledning af sin 50-års fødselsdag onsdag at have planer om det i nærmeste fremtid.

Ingen flytteplaner

- Jeg har lige nu ingen flytteplaner. Alt ændrer sig hele tiden med covid, og vi aner jo ikke, hvad der sker fra dag til dag. Nu er jeg i Norge. Så må vi se, hvad fremtiden bringer, lyder det med et grin fra hende, ifølge norske TV2.

I det nye interview kommer hun også ind på, hvor langt nede, hun og hendes døtre har været efter pigernes far og prinsessens eks-mand, Ari Behn, tog sig eget liv den 1. juledag 2019. 

Men at de stille og roligt er begyndt at få det bedre igen og hvor stærk den svære tid har gjort hende.  

Blevet nemmere

Derudover siger prinsesse Märtha Louise, at hun har det rigtig fint med at fylde 50 år og at hun føler, at folk gennem årene har vænnet sig til, at hun går sin helt egen vej. 

Prinsessen er meget spirituelt interesseret og arbejder en del med selvhjælpsteknikker. 

I 2002 gav hun afkald på sin apanage og tiltaleformen "Hendes kongelige højhed", fordi hun ville være selvstændig erhvervskvinde. 

null

Læs mere om: