Märtha Louises datter: Jeg er ikke bange, men bekymret

Prinsesse Märtha Louise og Leah Isadora

Prinsesse Märtha Louise og Leah Isadora

Foto: Ritzau/Scanpix
For den norske prinsesse Märtha Louises datter Leah Isadora ser fremtiden spændende ud. Det har den unge pige selv fortalt om på tv.

Leah Isadora Behn, 15, er norske prinsesse Märtha Louise og afdøde Ari Behns datter.

Leah Isadora gav her til morgen sit første interview nogensinde til tv-programmet ”God Morgen Norge”.

Med sig til interviewet have Leah sin mor Märtha Louise og sin søster Maud Angelica.

Leah Isadora har en drøm

– Jag vil ikke have et kedeligt job, hvis man kan sige det sådan. Ikke et kontorjob, siger hun i programmet, hvor hun løfter lidt af sløret for sine drømme om fremtiden.

Leah Isadora Behn har i løbet af dette år været mere og mere fremtrædende via de sociale medier, hvor hun har rigtig mange følgere især på Instagram.

Vild med sminke

Her deler Leah sminkevideoer, og i ””God Morgen Norge”, fortæller prinsesse Märtha Louises datter om sin store passion og afslører, at hun gerne vil arbejde med sminke og makeup i fremtiden.

Vigtigt at være forsigtig

Leah Isadora erkender samtidig, at selvom hun er glad for opmærksomheden på de sociale medier, så vil hun også være forsigtig, da hun ønsker at have sit privatliv i fred.

Vanskelig balancegang

– Jeg er ikke bange men bekymret. Det er vældig skummelt, men det er samtidig spændende at have et stort publikum, siger Leah Isadora om den vanskelige balancegang på de sociale medieplatforme, hvor hun er et stort hit.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden