Søndag, 12. februar 2023 — af Majken Munk

Mistede sin far: Nu har Maud Angelica Behn samlet vildt beløb ind

Maud Angelica Behn
Maud Angelica Behn
Foto: Splashnews.com/Splash/Ritzau Scanpix
Maud Angelica Behn, der er den ældste datter af prinsesse Märtha Louise, har samlet et stort beløb ind til en god sag, der står hendes hjerte nær.

Prinsesse Märtha Louises ældste datter Maud Angelica Behn har grund til at juble.

Hun har på sin kunstneriske Instagram afsløret en glædelig nyhed, for hun har støttet en god sag.

På auktion

Tidligere i år løftede hun sløret for, at hun i samarbejde med kunstneren Lavrans Borgen har doneret værker, der auktioneres bort.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Pengene, som værkerne indsamler, går til organisationen Mentalhelse Ungdom, der arbejder for at fremme den mentale trivsel blandt norske unge.

Den 29. januar begyndte auktionen af Maud Angelica Behns værker, og da den lukkede for et par dage siden, blev det samlede beløb afsløret.

Vildt beløb

Maud Angelica Behn afslører i et opslag, som BILLED-BLADET har fået lov at dele, hvor mange penge, de to værker er blevet solgt for.

Det er nemlig svimlende 96.000 norske kroner, der er samlet ind til organisationen.

- Det er helt utroligt, at vi kan gøre en forskel med vores kunst. Mentalhelse Ungdoms arbejde er fantastisk, og jeg elsker, hvordan de sætter fokus på at hjælpe folk i livet, før det er for sent. Det er vigtigt at hjælpe unge med deres mentale helbred, så de kan få en godt grundlag til senere i livet, skriver Maud Angelica Behn blandt andet.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Far i tankerne

Hun har længe været meget vokal om sin støtte til netop at fremme det mentale helbred, siden hun mistede sin far Ari Behn, som tog livet af sig selv.

I forbindelse med hans død viste Maud Angelica Behn også sine kunstneriske evner frem, da hun havde portrætteret sin far. Portrættet var blandt andet bag på programmet, da han blev begravet.

Han var – ligesom hun er – også kunstner.

Hun slutter sit opslag af med at takke dem, der har købt billederne og dermed været med til at støtte den gode sag.

Livslinien

HAR DU DET SVÆRT? Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Ring til Livslinien på 70 201 201. Livslinien har åbent året rundt fra 11-05.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden