Nye billeder: Märtha Louises døtre i lykkerus

Prinsesse Märtha Louise.

Prinsesse Märtha Louise.

Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Märtha Louises to ældste døtre delte mandag glædelige begivenheder på Instagram.

Prinsesse Märtha Louises to ældste to døtre, Maud Angelica, 18, og Leah Isadora, 16, har delt glædeligt nyt på Instagram mandag.

Først var det Leah Isadora, der delte ord og billeder, og et par timer senere handlede det om Maud Angelica på prinsesse Märtha Louises Instagram. 

BILLED-BLADET har fået lov at dele begge opslag. 

Nomineret til stor pris

Leah Isadora Behn skriver på det nye opslag på Instagram, hvor begejstret hun er for at være blandt finalisterne til årets store norske influencer-prisfest, Vixen Awards 2021, i kategorien "Skønhed" og takker sine mange følgere for opbakningen.

"Mig, en 16-årig pige, der forelskede sig i makeup er kommet så langt. Jeg er meget taknemmelig❤️❤️❤️," skriver Leah Isadora til flotte billeder af sig selv. 

Overlykkelig debutant

Opslaget om Maud Angelica på prinsesse Märtha Louises Instagram viser en overlykkelig om datteren, der modtager de første fysiske eksemplarer af sin første bog "Tråder av Tårer", der udkommer den 20. oktober. 

Med i videoen er også forlægger Arve Juritzen og prinsesse Märtha Louises sekretær, Carina Scheele Carlsen. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Stort øjeblik

"At få sin første bog i hus fysisk efter at du har lagt mange timer i at færdiggøre den, er intet mindre end STORT...Nu kom den endelig hjem til os og du kan se Mauds første møde med den! Vi er alle så stolte af dig Maud. Tillykke med en så rørende og fin bog om håb som Tråder av Tårer er, skriver prinsesse Märtha Louise blandt andet. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden