Onsdag, 2. august 2017 - af Ulrik Ulriksen

Prins Sverre Magnus i uheldigt cykelstyrt

Prins Sverre Magnus
Foto: All Over
Norges 11-årige prins Sverre Magnus har brækket sin ankel. På sommerferien kom han galt af sted under en cykeltur.

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits søn prins Sverre Magnus, 11, er en aktiv og frisk dreng. Nogle gange går det dog nok lidt for stærkt for den populære prins.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I løbet af sommerferien er Sverre Magnus desværre kommet galt afsted. Uheldet skete på en cykeltur, og prinsen styrtede og faldt så uheldigt, at han brækkede sin ankel.

Sverre Magnus på krykker

Det norske kongehus' kommunikationschef Marianne Hagen bekræfter overfor norske medier, heriblandt Dagbladet.no, at uheldet har fundet sted, og at prinsen har prådraget sig et brud på anklen.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Hagen vil dog ikke komme ind på flere detaljer i forbindelse med cykelstyrtet. Ankelbruddet betyder, at Sverre Magnus har fået strenge ordre om at holde sig i ro og bruge krykker for at skåne det beskadigede ben.

Svært at holde sig i ro

Det kan bestemt godt blive et problem at holde sig i ro for Sverre Magnus, der har krudt bagi. Prinsen elsker for eksempel at spille fodbold og hoppe og springe rundt i naturen sammen med storesøster prinsesse Ingrid Alexandra samt forældrene Haakon og Mette-Marit.

Det med fodbold og fysisk aktivitet bliver der dog nok ikke meget af de næste mange uger for Sverre Magnus.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden