Tirsdag, 28. maj 2019 - af Marianne Singer

Prinsesse Märtha Louise afslører sine første ord til kæresten

prinsesse märtha louise
Prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek.
Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
I et nyt interview med BILLED-BLADET afslører prinsesse Märtha Louise de allerførste ord, hun sagde til Shaman Durek ved deres første møde.

For omkring et års tid siden mødte norske prinsesse Märtha Louise for første gang sin kæreste, Durek Verrett, bedre kendt som Shaman Durek. 

Det var igennem deres fælles veninde, den amerikanske model, skuespiller og healer Millana Snow, at de havde fået kontakt til hinanden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Det første møde

I et nyt interview med BILLED-BLADET fortæller det forelskede par, hvordan de oplevede at møde hinanden for første gang.

- Den første gang, jeg så hende - lyset ..., mindedes Shaman Durek mødet. - Det var en smuk dag i Los Angeles, og jeg boede i det her meget smukke og afsides liggende hus, som jeg lejede, og som havde en rigtig fin zen-have, man skulle igennem for at komme hen til min dør. At se hende åbne de store trædøre og stå der med det lys og den energi, hun udstrålede.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Skæbnebestemt møde

Sådan lød det blandt andet fra Shaman Durek, mens prinsesse Märtha Louise afslørede de allerførste ord, hun sagde til ham dengang:

- Jeg sagde: "Jeg kender dig allerede. Jeg har mødt dig før."

Læs hele det eksklusive interview med prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek og se dejlige billeder af det storforelskede par i det nye nummer af BILLED-BLADET. 

 

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden