27. feb. 2018
Af Juliane Olsen

Prinsesse Märtha Louise lancerer hestekanal på Youtube

Prinsesse Märtha Louise
Prinsesse Märtha Louise
Foto: AOP
Den norske prinsesse Märtha Louise tager nu sin interesse for hestesport ud på en hel ny platform, når hun lancerer en heste-kanal på videotjenesten Youtube.

Den 46-årige prinsesse Märtha Louise har nu fået smag for en hel ny hobby med mandagens lancering af en ny kanal på Youtube om heste.

På kanalen, der har titlen ”Hest360”, kan interesserede lære alt om heste, og i øjeblikket ligger der 12 videoer, som handler om heste og ryttere.

- Det er helt nyt. Ingen har gjort dette i Norge før. Det er superspændende, siger prinsesse Märtha Louise i en video.

Märtha Louise har to samarbejdspartnere

I en anden video kan man blandt andet opleve den norske prinsesse tale med den berømte norske springrytter Johan Sebastian Gulliksen.

Prinsesse Märtha Louise har lanceret Youtube-kanalen i samarbejde med to andre kolleger indenfor hestesport, Geir Kamsvåg og redaktør Therese Alhaug.

De optræder da også i flere af videoerne sammen med den norske kongelige, som har dyrket sin passion for ridesport, siden hun var otte år gammel.

Succes på hesteryg

Hun har redet meget og har deltaget i mange ridekonkurrencer, og op igennem 1990’erne så man mange billeder af hende på hesteryg.

Prinsesse Märtha Louise har tidligere været en af Norges bedste springryttere, og hun var også en del af landsholdet, før hun stoppede med sporten i 2000.

Geir Kamsvåg udtalte mandag morgen til norsk TV, at der vil blive udsendt en pressemeddelelse med mere information omkring Youtube-kanalen.

Læs mere om: