Onsdag, 25. januar 2023 - af Julie Nolsöe

Shaman Durek maner rygter om kongeparret til jorden

Dronning Sonja og kong Harald (i bobbel), prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek
Dronning Sonja og kong Harald (i bobbel), prinsesse Märtha Louise og Shaman Durek
Foto: Hanne Juul/Martin Høien
Efter at det er kommet frem, at Shaman Durek og prinsesse Märtha Louises bryllupsplaner er sat i bero, sætter Shaman Durek nu ord på sit forhold til kongeparret for at komme rygter til livs

Søndag kom det frem, at brylluppet mellem Norges prinsesse Märtha Louise og hendes forlovede, Shaman Durek, er sat i bero.

Overfor en række internationale medier har Shaman Durek fortalt, at beslutningen skyldes sygdom. 

Shaman Durek er nemlig ramt af en nyresygdom, og han ønsker ikke at gifte sig med prinsessen før han har fået en ny nyre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Beslutningen uddybede han overfor norske VG:

– Jeg vil ikke stå ved alteret og tænke på mine helbredsproblemer. Det burde være den bedste dag i vores liv – med en ny nyre, fortalte han til mediet, og forsikrede, at prinsesse Märtha Louise er enig i beslutningen.

Godt forhold til svigerforældrene

Samtidig med meddelelsen om de udskudte bryllupsplaner, sætter Shaman Durek også ord på sit forhold til kongeparret overfor VG:

– Selvom mange ikke tror det, så er mit forhold til kong Harald og dronning Sonja virkelig godt. De har støttet mig de sidste uger og måneder, og det betyder virkelig meget for mig, lyder det fra Shaman Duruk som modsvar til rygterne om, at forholdet ham og kongeparret imellem ikke skulle være godt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden