Mandag, 26. oktober 2020 - af Malan Joensen

Stor nyhed: Prinsesse Märtha Louise får sin egen tv-serie

prinsesse märtha louise
Shaman Durek og prinsesse Märtha Louise
Foto: Martin Høien
Ifølge produktionsselskabet vil Märtha Louises børn og kæresten Shaman Durek medvirke fra tid til anden i tv-serien "Märtha".

Hvis du altid har ønsket at kende mere til den norske prinsesse Märtha Louise og hendes liv som iværksætter og forfatter, så kan du glæde dig til næste år.

Der får en helt ny dokumentarserie med Märtha Louise i hovedrollen nemlig premiere.

Det skriver den norske avis VG.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge en pressemeddelelse fra norsk TV 2, giver serien, der har fået titlen "Märtha", "(...) et unikt møde med et varmt og mangefacetteret menneske, som man aldrig har set hende før". 

Selv udtaler hovedpersonen sig således: 

- Jeg er en offentlig person, og pressen skriver meget om mig. Denne serie er en mulighed for at vise min tilværelse frem på en anden og ny måde, siger prinsesse Märtha Louise og understreger, at det har været meget vigtigt for hende, at det ikke bliver en tv-serie, der "jagter sensationer". 

Ifølge VG får seerne angiveligt et indblik i både privat- og arbejdssliv.
 
Programredaktør Kathrine Haldorsen bekræfter, at der også indgår optagelser af Märtha Louise i sammenhænge, hvor hun er sammen med kæresten Shaman Durek og sine tre døtre, Maud Angelica Behn, 17 år, Leah Isadora Behn, 15 år, og Emma Tallulah Behn, 12 år, som prinsessen fik med Ari Behn. 
 
Hvornår i 2021 tv-serien "Märtha" får premiere, vides endnu ikke. 
 

 
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden