3. jan. 2019
Af Marianne Singer

VIDEO: Prinsesse Märtha Louise sender særlig hilsen til BILLED-BLADETs læsere

Sammen med forfatteren Elisabeth Nordeng stillede prinsesse Märtha Louise både op til et stort interview og en herlig videohilsen til BILLED-BLADETs læsere i forbindelse med udgivelsen af sin nye bog.

- Jeg har haft svært ved at sige fra, fordi jeg har tænkt på, hvordan folk ville reagere. Og det gjorde ondt på mig, hvis de blev kede af det. Hvis jeg havde kunnet sige mere fra på et tidligere tidspunkt, havde jeg haft det meget bedre.

- Det er helt okay, at andre har den reaktion, når man siger fra. At man kan mærke sine egne grænser og stå inde for dem, fortalte prinsesse Märtha Louise blandt andet, da BILLED-BLADET mødte hende sammen med samarbejdspartneren Elisabeth Nordeng i Aarhus.

Interviewet med prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng fandt sted i forbindelse med udgivelsen af deres nye bog, "Født sensitiv. Vores historier" i Danmark.

En styrke at være sensitiv

I bogen fortæller prinsesse Märtha Louise og hendes medforfatter for første gang deres personlige historier som særligt sensitive, og hvordan det kan blive en styrke.

Læs hele det spændende interview med prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng og se de flotte, nye billeder af prinsessen i det nye nummer af BILLED-BLADET.

Efter interviewet stillede prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng også op til en helt særlig videohilsen til BILLED-BLADETs læsere, som du kan se foroven.

Læs mere om: