15. apr. 2016
Af Juliane Olsen

Dronning Letizia genbruger hvid blazer for tredje gang

Dronning Letizia
Dronning Letizia
Foto: AOP
Under et møde i Madrid valgte dronning Letizia at genbruge en monokrom hvid blazer for tredje gang.
Den 43-årige dronning Letizia af Spanien bar en hvid peblum-blazer af Felipa Varela, da hun deltog i et møde med Miguel de Cervantes IV Centenary i Madrid. Det er tredje gang, droning Letizia, der er mor til to, bærer blazeren af sin yndlingsdesigner Felipe Varela. Dronning Letizia bar første gang blazeren i forbindelse med sin 43-års fødselsdag i september sidste år. LÆS MERE: Dronning Letizia og kong Felipe aflyser besøg hos dronning Elizabeth

Dronning Letizia besøgte grav

Det var under hende og kong Felipes hektiske firedages besøg i USA, hvor hun havde sat blazeren sammen med en hvidblomstret kjole. Under det officiele besøg i Washington i 2015 besøgte hun George og Martha Washingtons grav sammen med sin mand. Hun har også tidligere båret blazeren i forbindelse med den årlige Pascua-militærceremoni i januar, der var kongeparrets første opgave i 2016. Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Monokrom stil i fokus

I forbindelse med den aktuelle opgave havde dronningen sat jakken sammen med et par smarte tætsiddende bukser og en hvid top. Den monokrome stil er en stor trend i øjeblikket, og den altid stilfulde dronning Letizia har altså oplagte valg, hun kan ty til, når hun ønsker at følge moden. Hun fuldendte stilen med et par sorte stiletter, mens håret var sat i sideskilning med løse krøller.
https://imgix.billedbladet.dk/monokrom.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: