7. jul. 2016
Af Hanne Rask

Dronning Letizia smuk i sommerkjole fra kendt butikskæde

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/26.02402670.jpg
Foto: AOP
Det behøver ikke at være dyrt. Spaniens dronning strålede i kjole fra Zara.

Man behøver ikke at gå dyrt klædt, ”bare fordi” man er dronning. Det slog Spaniens smukke dronning Letizia fast med syvtommer søm, da hun sammen med sin mand, Kong Felipe, uddelte de årlige Iberdrola Foundation-stipendier til uddannelse af fagfolk inden for vedvarende energi.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Dronning Letizias kjole på udsalg

Letizia dukkede op i en kjole, der lige nu kan købes på udsalg i Zara for 249 danske kroner! Smuk er den, og den spanske dronning så yderst eksklusiv ud i sin langærmede chiffon-kjole med rund halsudskæring, elastik i linningen og med fine detaljer ved taljen og manchetterne. Det smukke tulipanprint i svage toner af hvid, lyserød, lilla og grøn, der pryder Zara-kjolen, leder tankerne hen på mærket Hugo Boss, der ynder at bruge stof af lignende karakter i deres kjoler. Og netop Hugo Boss er et af Letizias foretrukne mærker.

SE BILLEDET: Kronprinsesse Mary i elegant i dansk design

Men så eksklusivt behøver det altså ikke at være hver gang. Alt klæder en blomst som man siger, og den spanske dronning ser godt ud i det meste. Og i hvert fald i sin meget klædelige Zara-kjole, som hun ved dagens legat-overrækkelse havde valgt at style med nudefarvede stilletter fra Prada og pink clutch fra Adolfo Dominquez. Og KAN man få øje på hendes lange perle-øreringe under håret, kan det oplyses, at de såmænd også er købt i Zara.

https://imgix.billedbladet.dk/10.jpg
Foto: All Over/BILLED-BLADET
https://imgix.billedbladet.dk/18.03102589.jpg
Foto: All Over/BILLED-BLADET

SE BILLEDERNE: Dronning Letizia forelskede sig i lille baby

GALLERI: Dronning Letizia falder i svime over baby

Læs mere om: