Dronning Letizia strålede i rød kjole i Spanien

Dronning Letizia

Dronning Letizia

Foto: AOP
Under en koncert i Madrid fremhævede dronning Letizia sin slanke figur med en stilfuld kjole, komplimenteret af en smart hårstil.

Den 45-årige dronning Letizia havde valgt en smart, rød kjole i forbindelse med Vocento-jubilæumskoncerten på Teatro Real i Madrid i Spanien.

Den strålende dronning, der er velkendt for sin ulastelige stilsans, emmede her af ungdom med sin sunde glød.

Det skete ifølge Daily Mail, da hun ankom til den musikalske begivenhed med sin elegante mand, kong Felipe.

Kongeparret udvekslede kærlige blikke

Den stilbevidste monark afprøvet samtidig en smart ny hårstil, og hun havde valgt at sætte det i en lavt siddende, pjusket hestehale til lejligheden.

Det forelskede kongepar udvekslede kærlige blikke, mens de poserede for fotograferne med musikere og standspersoner ved begivenheden.

Dronning Letizia, der under sin deltagelse så ganske afslappet ud, fløj tilbage fra besøget på en skole i Tenerife tidligere på ugen.

 

Dronning Letizia strålede

Dronningen, der er mor til to, brugte altså tirsdag i sidste uge tid på at tale med elever fra ”San Matias’ School Centre” i byen Santa Cruz de Tenerife.

Her viste hun sig i en smuk sort og hvid kjole, og dronningen strålede, da hun deltog i en debat med eleverne i klasseværelset.

Dronning Letizia blev desuden fotograferet, mens hun krammede en begejstret skolepige, der menes at være at være startet på skolen efter at have fået tildelt et stipendium.

Kong Felipe og dronning Letizia
Foto: AOP

Kong Felipe og dronning Letizia

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden