25. jul. 2016
Af Juliane Olsen

Dronning Letizia stråler i budgetvenlig kjole

Dronning Letizia
Dronning Letizia.
Foto: AOP
Dronning Letizia af Spanien beviste torsdag endnu en gang, at hun er glad for tøj fra den spanske butikskæde Zara.

Den blomstrede silkekjole, som 43-årige dronning Letizia af Spanien bar torsdag, slog endnu engang fast, at den spanske dronning er et stilikon.

Dronning Letizia deltog i National Fashion Awards 2016 i Madrid, hvor hun skulle overrække en pris til en af landets mest anerkendte designere, ifølge den britiske avis Daily Mail.

LÆS MERE: Dronning Letizia bar smarte stiletter

Dronning Letizia holdt tale

Hun så særdeles smart ud i den hvide silkekjole med det iøjnefaldende print, og det er tydeligt, hvorfor hun anerkendes som en af de mest stilfulde kongelige.

Prisuddelingen blev afholdt på Museo del Traje i Madrid, og en af priserne gik til den spanske designer Roberto Torretta.

Dronning Letizia lykønskede designerne for deres stilmæssige kunnen og sluttede sig derefter til prismodtagerne på scenen.

Garderoben har fået nyt strejf

Dronning Letizia selv er en trofast fan af de nyeste designere og trends, og den tidligere TV-journalist er helt med på moden.

LÆS MERE: Dronning Letizia smuk i sommerkjole fra kendt butikskæde

I sine år som nyhedsoplæser sværgede hun til tantede dragter og gammeldags jakker, men som kongelig har dronning Letizia givet garderoben et nyt strejf.

Hendes royale garderobe er fyldt med skræddersyede, tætsiddende kjoler, tårnhøje hæle, Hugo Boss-dragter og opsigstsvækkende smykker.

https://imgix.billedbladet.dk/kjolen2.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: