18. okt. 2019
Af Niels Burgos

Dronning Letizia tilbage i sin fødeby: Sensationelt dress

Dronning Letizia
Dronning Letizia
Foto: Mega
Dronning Letizia forlod byen som en helt almindelig pige - nu vendte hun hjem som dronning

For godt 47 år siden blev hun født som Letizia Ortiz Rocasolano i byen Oviedo i det nordvestlige Spanien. Torsdag den 17. oktober vendte hun tilbage til sin fødeby med sin mand - nu som dronning Letizia af Spanien. Og både hendes gamle bysbørn og resten af Spanien kunne opleve en dronning med stort "D". En kvinde, der i de senere år for alvor har markeret sig som et af europas helt store stilikoner.

https://imgix.billedbladet.dk/le2.jpg
Kong Felipe, dronning Letizia
Foto: Mega

Hud med glimmer-effekt

Droning Letizia og kong Felipe deltog i koncerten ved den 23. uddeling af Prinsessen af Asturien-priserne - og selv om priserne på den måde bærer samme navn som kongeparrets ældste datter - tronfølgeren, prinsesse Lenor - var det kun far og mor, der deltog i koncerten i Prins Felipe-koncertsalen.

Både Leonor og hendes søster, prinsesesse Sofia, havde dog deltaget i arrangementer tidligere på dagen, bl.a. i Oviedos smukke domkirke.

Dronning Letizia var gudesmuk og topsmart i en svagt rosa top fra mærket The 2nd Skin - med helt åben ryg og påsatte fjer. Til det havde dronningen valgt enkle sorte bukser - og et ekstralangt sort bælte, som rundede dresset af. Et dress, hvor dronning Letizia i det stadigt lune spanske efterår sagtens kunne vise en del af sin smukke hud, som i aftenens anledning var blevet påført en diskret creme med glimmer-effekt.

https://imgix.billedbladet.dk/le1.jpg
Dronning Letizia
Foto: Mega

Læs mere om: