Fredag, 18. oktober 2019 - af Niels Burgos

Dronning Letizia tilbage i sin fødeby: Sensationelt dress

Dronning Letizia
Dronning Letizia
Foto: Mega
Dronning Letizia forlod byen som en helt almindelig pige - nu vendte hun hjem som dronning

For godt 47 år siden blev hun født som Letizia Ortiz Rocasolano i byen Oviedo i det nordvestlige Spanien. Torsdag den 17. oktober vendte hun tilbage til sin fødeby med sin mand - nu som dronning Letizia af Spanien. Og både hendes gamle bysbørn og resten af Spanien kunne opleve en dronning med stort "D". En kvinde, der i de senere år for alvor har markeret sig som et af europas helt store stilikoner.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kong Felipe, dronning Letizia
Foto: Mega

Hud med glimmer-effekt

Droning Letizia og kong Felipe deltog i koncerten ved den 23. uddeling af Prinsessen af Asturien-priserne - og selv om priserne på den måde bærer samme navn som kongeparrets ældste datter - tronfølgeren, prinsesse Lenor - var det kun far og mor, der deltog i koncerten i  Prins Felipe-koncertsalen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Både Leonor og hendes søster, prinsesesse Sofia, havde dog deltaget i arrangementer tidligere på dagen, bl.a. i Oviedos smukke domkirke. 

Dronning Letizia var gudesmuk og topsmart i en svagt rosa top fra mærket The 2nd Skin - med helt åben ryg og påsatte fjer. Til det havde dronningen valgt enkle sorte bukser - og et ekstralangt sort bælte, som rundede dresset af. Et dress, hvor dronning Letizia i det stadigt lune spanske efterår sagtens kunne vise en del af sin smukke hud, som i aftenens anledning var blevet påført en diskret creme med glimmer-effekt.

Dronning Letizia
Foto: Mega

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden