Dronning Letizia tog fat

Dronning Letizia

Dronning Letizia

Foto: Mega
Den spanske dronning deltog i arbejdet mod coronaen hos Spaniens Røde Kors

Hverdagen for dronning Letizia ser radikalt anderledes ud i dag end for blot nogle måneder siden. De røde løbere har været rullet sammen - og de smukke gallekjoler samler støv i skabene. I stedet har Letizia har endnu engang bevist, at hun ikke er bange for at smøge ærmerne op og tage aktivt del i det store arbejde med at bekæmpe CoVid-19 i Spanien.

Hjælpepakker til familier

Mandag den 11. maj forlod hun Zarzuela-paladset i Madrid for at besøge Rød Kors' hovedkvarter på Avenida de Cardinal Herrera i Madrid. Iført mundbind, handsker og den karakteristiske Røde Kors-vest blev dronning Letizia orienteret om organisationens arbejde med at hjælpe familier over alt i Spanien - og dronningen deltog selv i arbejdet med at fordele sanitets-pakker til familier rundt om i landet.

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

Sammen med sin mand, kong Felipe VI, har dronning Letizia, der er tidligere journalist, været stærkt engageret i arbejdet med at få kontrol over pandemien i Spanien - indtil nu især ved sin computer hjemme på kontoret, hvor hun har været i løbende kontakt med mange af dem, der udfører et stort arbejde mod sygdommen.

Men mandag valgte dronningen at komme ud og deltage i forreste linje i det vigtige arbejde i Røde Kors, som hun er protektor for.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden