Onsdag, 2. november 2022 - af Marianne Singer

En lavine af intime afsløringer venter: Nu afslører kong Juan Carlos' tidligere elskerinde alt

Kong Juan Carlos

Kong Juan Carlos. 

Foto: Ritzau/Scanpix
Kong Juan Carlos kan se frem til en række nye og alvorlige afsløringer, når hans tidligere elskerinde, den dansk-tyske Corinna zu Sayn-Wittgenstein, taler ud i en ny podcast.

For den pensionerede spanske kong Juan Carlos, 84, er der nye og voldsomme udfordringer i vente i den kommende tid.

Det er hans tidligere elskerinde, dansk-tyske Corinna zu Sayn-Wittgenstein, 58, der, ifølge flere spanske medier, afslører alle detaljer fra deres stormfulde forhold, som varede fra 2004 til 2009, i podcasten "Corinna and the king". 

Beskyldninger om chikane

Det sker samtidig med, at kong Juan Carlos, der bor i Abu Dhabi, har fået sine advokater til at prøve at stoppe en retssag, som Corinna, som bor skiftevis i England og Monaco, har kørt mod ham i England, hvor hun beskylder ham for chikane og overvågning.

Corinna zu sayn-wittgenstein

Corinna zu Sayn-Wittgenstein.

Foto: Ritzau/Scanpix

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Truet på livet

Blandt andet handler det om, at den tidligere chef for den spanske Efterretnings- og sikkerhedstjeneste, general Félix Sanz Roldán, i 2012 angiveligt truede hende og hendes børn på livet i forbindelse med, at han prøvede at få fat i økonomiske dokumenter, der involverede den spanske kongefamilie.  

Har snart premiere

Det første af podcastens otte afsnit kan man lytte til på mandag den 7. november på store medier som Apple Podcasts, Spotify og Stitcher.  

Det vil være den amerikanske skuespiller Mishel Prada, som lægger stemme til Corinnas fortællinger ud fra interview med de britiske journalister Tom Wright og Bradley Hope. 

Truet med ulykke

Corinna fortæller blandt andet, at forholdet til kongen begyndte under en jagt i 2004, og at han dengang ringede til hende ti gange om dagen samt sendte blomster og breve.

Derudover forklarer hun i interviewet om dengang, hun blev truet med "en ulykke som prinsesse Dianas".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden