Konge Felipe: Nu har han fået svar på sin coronatest

Kong Felipe og dronning Letizia.

Kong Felipe og dronning Letizia.

Foto: Mega
Efter tæt kontakt med en corona-smittet gik kongen i selv-isolation. Nu er der kommet svar på hans test.

Det er ikke kun titusindvis af hans landsmænd, der direkte eller indirekte er blevet ramt af corona-pandemien. Også i kong Felipes egen familie har man mærket følgerne af den globale pandemi. I sidste uge måtte kongen selv gå i isolation efter at have været tæt på en corona-positiv - og nu meddeler Zarzuela-paldset, at testsvaret er kommet. Heldigvis er kong Felipe testet negativ.

Mor og datter også testet

Det er faktisk tredje gang, at smitten har stået på dørtærskelen til Zarzuela-paldset. Først måtte dronning Letiza gå i isloation efter et møde med Spaniens sundhedsminister, som siden viste sig at være corona-postiv. Og senere kom turen til prinsesse Leonor, fordi en elev i hendes klasse var blevet smittet. I begge tilfælde blev både mor og datter dog testet negative.

Giv BILLED-BLADET i gave – det er nemtKlik og læs hvordan!

 

Kongen har iflg. mediet HOLA! planer om at fortsætte sin isolation lidt endnu - og overlader en række officielle opgaver til dronning Letizia.For eksempel deltog hun på hans vegne i en konference om turisme i Sevilla. "Det er helt ok - selv om han var meget msundelig på mig, da jeg tog afsted" udtalte dronnineg Letizia, der nu altså sammen med resten af familien kan ånde lettede op. Igen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden