Kronprinsesse Leonor overraskede med stærk tale: Jeg er jo bare næsten 15

Kronprinsesse Leonor

Kronprinsesse Leonor

Foto: Ritzau Scanpix
Kronprinsesse Leonor viste nok engang, at hun er en tronarving, der har styr på sine ord - til trods for sin unge alder.

Hun er bare 14 år - men Spaniens kronprinsesse Leonor er ikke som de fleste. Det beviste hun, da hun under uddelingen af de priser, som bærer hendes navn - Prinsessen af Asturiens priser - lagde sit mundbind væk for en stund, gik på talerstolen og holdt en tale, som mange voksne kongelige må være hende misundelige over. Kronprinsesse Leonor fortalte i en stærk personlig tale om, hvordan coronapandemien har lært både hende og hendes søster om ansvarlighed og social bevidsthed. Ikke mindst takket være hendes forældre - kong Felipe og dronning Letizias - vejledning.

 

Prinsesse Leonor sagde blandt andet:

"Den pandemi, vi oplever i Spanien og i resten af ​​verden, har ændret vores liv på mange måder. Mine tanker går til dem, der er gået bort på grund af COVID-19, og til deres familier. Og også til dem, der lider af sygdommen lige nu. Jeg er næsten 15 år gammel. Jeg følger meget nøje med i, ligesom mange børn og unge i min alder, hvad der sker i vores land. Og efter at vi ikke kunne komme i skole i flere måneder, viste det os, at vi skulle tilpasse os disse nye omstændigheder og bevare håbet om,  at alt bliver bedre igen."

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

 

Dronning Sofía, dronning Letizia, kong Felipe, kronprinsesse Leonor, prinsesse Sofía
Foto: Ritzau Scanpix

Dronning Sofía, dronning Letizia, kong Felipe, kronprinsesse Leonor, prinsesse Sofía

Kronprinsesse Leonor ankom til prisuddelingen med sin lillesøster, prinsesse Sofía, sine forældre og sin farmor, dronning Sofía.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden