Torsdag, 19. januar 2023 - af Marianne Singer

Lever adskilt efter talrige skandaler: Se dronning Sofia genforenet med kong Juan Carlos i Athen

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Dronning Sofia og kong Juan Carlos
Det var et særsyn at se dronning Sofia følges med sin mand, kong Juan Carlos, til kong Konstantins begravelse i Athen i mandags.

De seneste år har ikke været nemme for den spanske kongefamilie, der har kæmpet med flere uheldige sager. Derfor var det også et særsyn endelig igen at se familien samlet ved kong Konstantins begravelse.

Dronning Sofia, 84, og kong Juan Carlos, 85, ses ikke i det daglige, idet hun bor sammen med sin søster, prinsesse Irene, på Zarzuela Paladset i Madrid og han i Abi Dhabi. 

Se klippet af det pensionerede spanske kongepar ved ankomsten til kong Konstantins begravelse øverst i artiklen

I frivillig eksil

Kongen har boet i Abu Dhabi, siden han i 2020 gik frivilligt i eksil efter anklager om blandt andet hvidvask. Senest så man Spaniens pensionerede kongepar sammen til en officiel begivenhed i forbindelse med dronning Elizabeths begravelse i september.

De seneste uger har det ligeledes vakt opsigt, at kongens tidligere elskerinde Corinna zu Sayn-Wittgenstein, har talt ud om deres forhold i en podcast. 

Fra den spanske kongefamilie deltog endvidere kong Felipe og dronning Letizia samt prinsesse Elena og prinsesse Cristina med deres børn.

Kong Konstantin er dronning Sofias lillebror.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden