Hertuginde Camilla om ægteskabet med prins Charles: Det prioriterer vi altid i en travl hverdag

Prins Charles og hertuginde Camilla.

Prins Charles og hertuginde Camilla.

Foto: Mega
Hertuginde Camilla har været gift med prins Charles siden 2005.

Selv om de begge er godt oppe i 70'erne, har både hertuginde Camilla og prins Charles nok at se til med officielle opgaver som nogle af de mest fremtrædende kongelige i den britiske kongefamilie. 

Derfor har de begge en travl hverdag, hvor de både skal forberede sig til opgaver, holde møder med diverse organisationer og fonde, som de arbejder sammen med, og så rejser de også meget rundt til opgaver og arrangementer i ind- og udland. 

Ydermere har parret de senere år også aflastet den ældre dronning Elizabeth, 96, en del med hendes opgaver. 

På trods af travlheden er hertuginde Camilla og prins Charles dog meget gode til at prioritere hinanden og parforholdet.

Det fortæller hertuginde Camilla i et interview med modemagasinet Vogue i anledning af hendes 75-års fødselsdag.

- Det er ikke altid nemt, men vi forsøger altid at have et tidspunkt på dagen, hvor vi mødes. Af og til er det ligesom skibe, der passerer i natten, men vi sætter os altid sammen og får en kop te og taler om dagen. Vi har en stund. Det er dejligt at tale sammen, når vi har lidt tid til det, fortæller hertuginden.

Og faktisk holder parret også meget af bare at være i samme rum, tilføjer hun:

- Når vi rejser, er det faktisk rigtig hyggeligt, at vi sidder og læser vores bøger i forskellige hjørner af det samme rum. Det er meget afslappende, fordi du ved, du ikke behøver at starte en samtale. Vi sidder bare og er der sammen. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden