9. jun. 2022
Af Malan Joensen

Hjemme hos Kate og William: Unikke detaljer fra det hyggelige køkken

Hertuginde Catherine og prins William
Hertuginde Catherine og prins William
Foto: Mega
Hertuginde Catherine og børnene prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis har bagt cupcakes.

Forleden delte hertuginde Catherine og prins William en fantastisk sød video med billeder fra en bageseance med alle tre børn.

Både prins George, der snart bliver ni, prinsesse Charlotte på syv og fireårige prins Louis tog del i løjerne, som i sidste ende udmøntede sig i en samling flotte cupcakes, familien havde med på officiel opgave i Cardiff.

Som en del af fejringen af dronning Elizabeths regeringsjubilæum var der over store dele af landet arrangeret fælles frokoster og hyggelige sammenkomster i lokalsamfundene, hvor man mødtes på gader og stræder over en bid brød eller kage og hyldede majestæten.

Således også i Cardiff, og her kunne man endda nyde royalt fremstillede cupcakes.

Den fine video af de bagende børn med mor har siden nydt stor popularitet, og der er efterfølgende kommet flere detaljer frem om billederne.

Ifølge avisen Express foregår bagningen hjemme på familiens landssted Anmer Hall i Norfolk og ikke i deres bolig Apartment 1A på Kensington Palace.

Her kan man se, hvordan familien har pyntet op med Union Jack-flag i det hyggelige køkken, som emmer af britisk, landlig stil.

På et af køkkenbordene i baggrunden pynter en vase med smukke, blålilla hortensia.

På avisen Daily Mail er man i tvivl om, hvilke af de to steder, bageseancen finder sted, men til gengæld har man mere information om indretningsdetaljerne.

Ifølge avisen er den cremefarvede røremaskine, man kan se i baggrunden, fra KitchenAid til en værdi af 499 britiske pund, svarende til cirka 4.330 kroner.

Komfuret i det lyse køkken skulle angiveligt være et Falcon Deluxe 1092 Dual Fuel, der koster 4.200 pund, svarende til omkring 36.500 kroner.

På billederne er Kate smart i lyse jeans fra & Other Stories samt en ternet rød skjorte fra Brora til 129 pund, svarende til cirka 1.100 kroner.

De fine cupcakes blev iøvrigt afleveret til Friends of Llwynfedw Gardens ved festlighederne i Cardiff, skriver Express.

Læs mere om: