Torsdag, 8. september 2022 - af Julie Nolsöe

Hvornår er der nyt om dronning Elizabeth? Det siger kongelig korrespondent

Foto: MEGA
Ifølge BBC vil der ikke komme yderligere nyt om dronning Elizabeths tilstand inden for den nært forestående fremtid.

Tidligere i dag oplyste Buckingham Palace i pressemeddelse, at dronning Elizabeth, 96, var under lægeligt opsyn på Balmoral-slottet i Skotland.

Siden er tilkendegivelser om bekymring for dronning Elizabeths tilstand kommet fra mange officielle kanter - blandt andet har den nyligt udnævnte premierminister Liz Truss udtalt sig om den triste situation.

Familien er hos hende

På nuværende tidspunkt er prins Charles og hans hustru, hertuginde Camilla, ankommet til Balmoral, mens også prins Harry og hertuginde Meghan, der har været i Tyskland til et arrangement med Invictus Games, er på vej mod Skotland.

Også Harrys storebror, prins William og prins Edwards hustru, grevinde Sophie, skulle være på vej mod Balmoral. Det skriver Sky News.

Vi hører ikke nærmere

Ifølge kongelig korrespondent for BBC, Nicholas Witchell, skal vi ikke forvente at få yderligere information fra det britiske kongehus om dronningens tilstand i den nærmeste fremtid. 

- Som jeg forstår det, er det ikke forventeligt, at der vil komme flere meldinger fra Buckingham Palace på nuværende tidspunkt. Det er min opfattelse, at der ikke er nogle nært forestående oplysninger, skriver han.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden