31. jul. 2022
Af Marie Krakau

Lille kongelig fan: Prinsesse Charlotte sender videohilsen og har allerede fået svar

Prins George, prins Louis og prinsesse Charlotte. 
Prins George, prins Louis og prinsesse Charlotte.
Foto: MEGA
Prinsesse Charlotte og prins William sender masser af god energi til Englands kvindelige fodboldlandshold, der søndag spiller EM-finale på Wembley i London.

Løvinderne fra England går søndag kl. 18 på banen på Wembley i London, når de spiller finale i EM i fodbold mod Tyskland, og før kampen har de fået en videohilsen fra en lille kongelig fan.

Det er prinsesse Charlotte på syv år, der er datter af prins William og hertuginde Kate, der ønsker fodboldkvinderne held og lykke og siger at hun "håber I vinder" i en ny video, der er delt på den kongelige families Instagram-profil.

I videoen sidder Charlotte sammen med sin far, der også ønsker spillerne en god kamp og roser dem for deres fænomenale spil turneringen igennem.

Det engelske landshold har under turneringen indtil videre været ubesejrede, har kun ladet et enkelt mål gå ind og har i gennemsnit scoret 4 mål pr. kamp.

"Jeg håber I vinder"

I videoen siger prins William og prinsesse Charlotte:

- Vi vil begge gerne ønske løvinderne held og lykke i aften. I har gjort det fremragende i turneringen, og vi hepper på jer hele vejen, lyder det fra prins William. Herefter overtager prinsesse Charlotte:

- Held og lykke. Jeg håber I vinder. Hej, hej, siger Charlotte, der afslutter videoen med et sødt vink.

Svarer deres kongelige fan

Den lille kongelige fodboldfan har allerede fået svar på videohilsnen.

Både Englands kvindelige fodboldlandshold samt profilen "England" der er en samlet profil for kvinderne, herrerne og ungdomsspillerne fra England har kommenteret videoen.

De engelske kvinder, som videoen er rettet mod, skriver "Tusinde tak!", mens "England" sender prins William og prinsesse Charlotte et hjerte.

Det er bekræftet, at prins William overværer finalen på Wembley i London. Om han har flere medlemmer af familien med vil vise sig senere i aften.

EM-finalen mellem England og Tyskland kan ses på TV 2 kl. 18

Læs mere om: