Tirsdag, 30. august 2022 - af Lene Skriver Bak

Meghan afslører: Det her var det, vi egentlig ville i stedet for Megxit

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Arkivfoto: Mega
Hertuginde Meghan løfter i et nyt stort interview sløret for den plan, hun og prins Harry oprindeligt havde, inden de brød med kongehuset.

Hertuginde Meghan har åbnet sit og prins Harrys hjem for magasinet The Cut.

I et stort anlagt interview med lækre og smukt stylede portrætbilleder af hertuginden løfter hun blandt andet sløret for, hvilke tanker hun og prins Harry gjorde sig om deres fremtid, inden de endte med at bryde med den britiske kongefamilie og holde op med at arbejde som repræsentanter for dronningen og kronen.

Hertuginde Meghan og prins Harry følte sig under massivt pres fra tabloidpressen i England, der bugnede med negative historier om parret, ikke mindst i forbindelse med renoveringen af deres hjem, Frogmnore Cottage, som var omfattende og dyr – og pressen følte sig forpligtet til at påpege det omfattende brug af skattekroner.

Ifølge interviewet i The Cut, resonerede prinsen og hertuginden derfor, at de ville kunne komme noget af kritikken til livs ved at fjerne den skattefinansierede del af deres indkomst og foreslog derfor, at de fortsat kunne arbejde for kronen og samtidig tjene deres egne penge.

– Måske ville noget af al støjen så forsvinde, forklarer hertuginde Meghan til The Cut.

På samme måde, fortæller hun, foreslog parret, at de kunne flytte fra Storbritannien og bosætte sig i et Commonwealth-land, fordi de vurderede, at det ville være bedst at forlade Storbritannien og den britiske presse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Alt for at kunne … fordi vi bare ved at eksistere forstyrrede dynamikken i hierarkiet. Så vi sagde: 'Okay, fint, lad os komme væk herfra. Med glæde’, forklarer hun, og understreger, at deres idé ikke ’genopfandt hjulet’ i kongefamilien, hvor hun nævner en håndfuld prinser, prinsesser og hertuger, der dog ikke er navngivne i artiklen, som har gjort netop sådan.

– Det er, af uransagelige årsager, ikke noget, vi fik lov til, selv om flere andre medlemmer af familien gør præcis sådan, siger hertuginde Meghan i interviewet.

Det britiske kongehus har ikke kommenteret hertugindens seneste interview.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden