Fredag, 6. januar 2023 - af Stine Ramlyng

Prins Harry taler ud i eksklusivt interview: Her kan du se det på dansk tv

Prins Harry
Prins Harry
Foto: Lars H. Laursen/Aller Media
Tirsdag 10. januar udkommer prins Harrys nye selvbiografi, 'Spare'. Prins Harry har i den forbindelse givet et eksklusivt interview til ITV-journalisten Tom Bradby. Interviewet vises i Storbritannien søndag aften. TV 2 har sikret sig rettighederne til interviewet.

Chokbølger går gennem det britiske kongehus i disse dage i takt med, at flere detaljer fra prins Harrys selvbiografi 'Spare' kommer frem i medierne. Selvbiografien udkommer tirsdag 10. januar, og i forbindelse med bogudgivelsen har prins Harry givet to eksklusive tv-interviews. Det ene til britiske ITV og det andet til amerikanske ’60 Minutes’ på CBS. 

Prins Harry udkommer med sin bog, "Spare", den 10. januar 2023.
Prins Harry udkommer med sin bog, "Spare", den 10. januar 2023.
Foto: Penguin Random House/MEGA

Interview kan ses på TV 2

TV 2 har nu sikret sig rettighederne til at vise ITV-interviewet i Danmark, hvor danskerne allerede mandag morgen kan klikke ind og se det på TV 2 PLAY.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Interviewet er givet til journalisten Tom Bradby, der normalt er nyhedsvært på ITV's 'News at Ten'. Prins Harry og Tom Bradby har kendt hinanden i mere end 20 år.

Undervejs kommer prins Harry ind på en lang række emner, blandt andet sine personlige forhold og helt nye detaljer om omstændighederne omkring sin mors, prinsesse Diana, død. Han fortæller også detaljeret om livet både i og uden for den britiske kongefamilie.

'Harry: The Interview', som på dansk har fået titlen 'Prins Harry taler ud', sendes på ITV søndag aften kl. 21 og kan ses på TV 2 PLAY mandag morgen kl. 6 og på TV 2 mandag aften kl. 22.25.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden