Lørdag, 11. juni 2022 - af Marianne Singer

Spottet af forbavsede turister: Sådan har du ikke set prins William før

Prins William. 

Prins William. 

Foto: Mega
Prins William overraskede turister og almindelige britere i Londons gader, da han i al hemmelighed var ude og sælge den engelske hjemløseavis "Big Issue".

Prins William overraskede i Londons gader, da han kort efter sin bedstemor, dronning Elizabeths store jubilæumsfejring, var rundt for at sælge hjemløsemagasinet "Big Issue". 

Det var ikke blevet annonceret af hoffet på forhånd, så der var ikke nogen pressedækning på det.

Til gengæld blev han spottet af turister og almindelige borgere, hvoraf flere var så heldige at få et billede sammen med den kongelige superstjerne.

Så venlig

Således stillede prins William, iklædt den røde Big Issue-uniform, blandt andet op til et billede sammen med briteren Richard Hannant i Westminster-området, tæt på Buckingham Palace.

47-årige Hannant, der bor i Bath og arbejder i London, sagde efterfølgende til BBC: - Han var vidunderlig og så venlig. Det som jeg bed mærke i var, at vi netop har deltaget i en kæmpe jubilæumsfejring for dronningen, og få dage efter er han ude og støtte op om en velgørenhedsorganisation som Big Issue.

Richard Hannant og prins William. 

Foto: Mega

Også de litauiske turister, Vitalijus og Laura Zuikauskas var så heldige at få et fint billede sammen med prinsen. 

Parret var i London for at overvære dronning Elizabeths jubilæumsfestligheder, og endte altså med at komme tættere på et medlem af den kongelige familie end de havde turdet drømme om.  

Laura og prins William. 

Foto: Mega

Vitalijus og prins William. 

Foto: Mega

Engageret prins

"Big Issue" bliver solgt af hjemløse og langtidsledige og er den engelske udgave af danske "Hus Forbi". 

Prins William har tidligere besøgt hjemløseorganisationen Centrepoint i 2014 og i 2018 et hjemløse center i Westminster. 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden