22. mar. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Bekymret prinsesse Madeleine kan ikke holde det ud længere

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine
Foto: Mega
Sveriges prinsesse Madeleine er stærkt engageret i børns trivsel og sikkerhed. Nu kommer hun med et desperat opråb i en mørk tid.

Sveriges prinsesse Madeleine er stærkt optaget af børns trivsel og sikkerhed overalt på kloden, og hun er bekymret over børnenes sikkerhed i forbindelse med den forfærdelige krig i Ukraine.

Med sit virke i organisationen World Childhood Foundation har Madeleine flere gange været i Ukraine for at støtte arbejde til fordel for børn og unge.

Prinsesse Madeleine frygter overgreb mod børn

Prinsessen har kort efter den russiske invasion af Ukraine officielt vist sin støtte til det ukrainske folk og især til børnene.

Natten til tirsdag publicerede Madeleine yderligere et opslag om Ukraine-problematikken på sin officielle Instagramprofil.

Bekymrende at se

Prinsesse Madeleine kommer nu med et opråb, der understreger, at vi ikke kan vente med at beskytte børnne i denne konflikt.

- Millioner af mennesker flygter fra terroren i Ukraine. De fleste er børn. Det er ufatteligt bekymrende at se, hvordan krigen i Ukraine gør børn til lette ofre for overgreb, udnyttelse og menneskehandel. Derfor kan beskyttelse af børn ikke vente. Deres sikkerhed må styrkes fra dag et, lyder det fra prinsesse Madeleine, der ikke længere kan holde ud at se Ukraines børn og unge lide.

Læs mere om: