Tirsdag, 1. marts 2022 — af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Madeleine hyldes for speciel støtte til Ukraine

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine
Foto: Mega
For Sveriges prinsesse Masdeleine har det været vigtig at vise ukrainerne, at hun og hendes organisation World Childhood Foundation tænker på dem i en uhyggelig tid efter den russiske invasion. Nu hyldes Madeleine for noget helt specielt.

Sveriges prinsesse Madeleine er ligesom sin mor dronning Silvia dybt involveret i arbejdet for at gøre verden til et bedre sted for børn.

Derfor har Madeleine og dronningen sammen lagt meget arbejde i organisationen World Childhood Foundation.

Prinsesse Madeleine tænker på børnene

Madeleine, der primært arbejder for Childhood-organisationen i USA, er kommet med en stærk reaktion på, at Rusland har invaderet Ukraine og dermed har startet en krig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- I over 18 år har vi med Childhood været aktive i Ukraine. Vi har etableret nære og stærke samarbejder med organisationen i landet for at hjælpe udsatte børn, og jeg har haft mulighed for at møde flere af disse organisationen under mine rejser til Ukraine. Mine tanker er med dem og børnene i disse svære tider, skriver Madeleine som repræsentant for Childhood Foundation på sin officielle Instagramprofil.

Madeleine hyldes

Dette opslag hyldes prinsessen nu for i mange af kommentarerne på hendes Instagramprofil.

- Tak for, at du vækker opmærksomhed, lyder det i en af kommentarerne, men andre skriver “vigtigt arbejde, håber at det kan fortsætte selv i denne forfærdelige situation” og “tak for dit og Childhoods fine arbejde for alle børn”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden