Carl Philip og Sofia er i gang med forberedelser til stor dag

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia

Foto: Martin Høien
Midt i sommerferien er Sveriges prinsesse Sofia og prins Carl Philip i gang med forberedelserne til en stor dag for dem selv og hele den royale familie.

Der er en rigtig stor dag på vej for prinsesse Sofia og prins Carl Philip, der den 14. august kan se frem til at få deres søn prins Julian døbt i Drottningholms Slotskirke ved Stockholm.

Dåben står biskop Johan Dalman for sammen med præsten Michael Bjerkhagen.

Og dåbsbarnets to ældre brødre prins Alexander og prins Gabriel vil naturligvis også være med i kirken.

Sofia og Carl Philip glæder sig

Hele den svenske kongelige familie ventes desuden at være med til dåben.

Det er særlig bemærkelsesværdigt, at prinsesse Madeleine og Chris O’Neill samt deres børn er i Sverige for at deltage i dåben.

Madeleine og hendes familie bor i Florida i USA, og på grund af ccorona-situationen har de længe være tvunget til at blive hjemme, og de har dermed længe været tvunget til at undvære ture til Sverige.

Denne sommer nyder prinsesse Madeleine dog på Öland.

Vigtigt med detaljer

For prinsesse Sofia og prins Carl Philip er det vigtigt at få alle detaljer klar til dåben, der ifølge Svensk Damtidning vises i svensk tv.

Dåbsdagen er en stor glæde for den kongelige familie, der har nydt en betragtelig del af sommeren sammen på Solliden Slot på Öland.

Det bliver et dåbssammendrag, som vises søndag 15. august i svensk tv, og altså ikke en direkte transmission..

– Dåben sendes ikke direkte, men filmes til arkiverne, og for at det svenske folk vil se dåben. De andre børns dåb er jo blevet sendt direkte, men prins Julian må seerne få dagen efter i et sammendrag, siger kongehusets kommunikationschef Margareta Thorgren.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden