Onsdag, 28. juli 2021 — af Ulrik Ulriksen

Royal sommerhygge: Her nyder prinsesse Madeleine og familien sommeren

Prinsesse Madeleine. 
Prinsesse Madeleine.
Foto: MEGA
Der er gang i den sommerlige feriehygge i Sverige for prinsesse Madeleine og hendes familie.

Denne sommer adskiller sig på mange måder fra de seneste par somre for den svenske kongelige familie.

Ved Solliden Slot på Öland har kongeparret sammen med kronprinsesseparret samt prins Carl Philips familie og også prinsesse Madeleine og hendes familie nydt herlige sommerdage.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Madeleine hyggede sig med Victoria

Højdepunktet var naturligvis Victoriadagen, som er fejringen af kronprinsessens fødselsdag, og her var stemningen høj fra start til slut.

Efter den fine fødselsdag drog kronprinsesse Victoria og prins Daniel med deres børn Estelle og Oscar af sted på privat ferie med sejltur i den smukke skärgård.

Prinsesse Madeleine nyder at være i Sverige

Prinsesse Madeleine og hendes mand Chris O’Neill og deres tre børn Leonore, Adrienne og Nicolas, som har taget turen fra den private base i Florida i USA til Sverige, har faktisk valgt at blive lidt længere på Öland.

Ifølge det svenske medie Hänt er Madeleine og hendes mand og børn stadig på Solliden Slot, hvor de nyder ferien.

Vilde med det svenske sommerland

Ifølge det svenske medie har kongehusets kommunikationschef meddelt, at prinsesse Madeleine og hendes familie stadig er på privat ferie på Öland, og Madeleine nyder mange sjove aktiviteter med sine og Chris’ tre børn i disse dage.

Kongehusets kommunikationschef Margareta Thorgren har tidligere meddelt, at nu når Madeleine og hendes familie endelig er i Sverige, så planlægger de at blive ganske længe.

Med til Julians dåb

For nylig blev det fra kongehusets side bekræftet, at prinsesse Madeleine og Chris O’Neill og deres tre børn er i Sverige, når prins Carl Philip og prinsesse Sofias søn prins Julian skal døbes i Drottningholms Slotskirke den 14. august.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden