7. feb. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Dejlig overraskelse: Madeleine og Silvia får royalt selskab til jubilæumsfest

Dronning Silvia og prinsesse Madeleine.
Dronning Silvia og prinsesse Madeleine.
Foto: MEGA
Det bliver en stor aften for dronning Silvia og prinsesse Madeleine, som skal fejre 20-års jubilæum for organisationen World Childhood Foundation. Til festen får dronningen og hendes datter selskab af et par familiemedlemmer.

Der bliver stor fest i det centrale Stockholm i aften, når dronning Silvias hjælpeorganisation for børn, World Childhood Foundation, skal fejres i anledning af 20-års jubilæet.

Dronning Silvia og prinsesse Madeleine, der begge er stærkt engageret i arbejdet med hjælpeorganisationen, har arrangeret en særlig velgørenhedsmiddag på den fornemme restaurant Tyrol i Stockholms skønne bydel Djurgården.

Carl Gustaf og Carl Philip med til fest

Et par andre royale profiler har også i sidste øjeblik valgt at komme til jubilæumsfesten.

Kong Carl Gustaf og prins Carl Philip har ifølge Kungehuset.se meldt deres ankomst, hvilket er en herlig overraskelse for alle.

Madeleine og veninderne

Prinsesse Madeleine er begivenhedens vært, så der venter på alle måde deltagerne i middagen en god oplevelse. Madeleines veninder Katarina von Horn, Lussan Thott, Lovisa de Geer og Ingegerd von Porat har ifølge Svensk Damtidning været med til at forberede den store fest på Restaurant Tyrol.

Prins Daniel hepper

Der er i det hele taget travlhed i den svenske kongelige familie i denne tid.

Prins Daniel er en af de royale, som har meget på programmet. Han er ved at gøre sig klar til at tage afsted til verdensmesterskabet i alpin skisport, som afvikles på svensk sne i Åre. Begivenheden ventes i de følgende dage at trække flere svenske kongelige til pisterne i Åre.

Læs mere om: