8. dec. 2018
Af Ulrik Ulriksen

SØDT FOTO: Prinsesse Madeleines datter dansede juleballet

Prinsesse Madeleine og prinsesse Leonore
Foto: Kongahuset.se
Sveriges lille prinsesse Leonore er en ivrig balletdanserinde. Leonore var forleden på scenen i klassikeren ”Nøddeknækkeren”, og hendes stolte mor, prinsesse Madeleine, sad selvfølgelig klar blandt publikum.

Svenske prinsesse Madeleine og hendes mand, Chris O’Neill, bor i Florida i USA, hvor de nyder familielivet og julen sammen med deres to børn, prinsesse Leonore, 4, prins Nicolas, 3, og 10 måneder gamle prinsesse Adrienne.

Familien er faldet godt til i USA, og forleden var en stolt prinsesse Madeleine til børneballet med sin datter, Leonore, i tylskørt og højt humør på scenen. Den lille pige optrådte sammen med mange andre små piger i danseskolens udgave af balletklassikeren ”Nøddeknækkeren”.

Vores helt egen Nøddeknækkeren-ballerina

Forestillingen var en stor succes, og Madeleine fotograferede sin ballerinadatter og lagde et billede på Instagram.

– Vores helt egen "Nøddeknækkeren"-ballerina, lød den stolte mors billedtekst til pletskuddet af Leonore, som letter elegant fra scenen i et fint balletspring.

Børnene er glade for USA

– Familien har boet i USA i et halvt år og er kommet i gang med både skole og aktiviteter, som børnene har gang i, og som de synes er sjove, siger det svenske kongehus’ informationschef, Margareta Thorgren, til det svenske medie Expressen om Madeleine og Chris samt børnenes hverdag i solksinsstaten Florida.

Læs mere om: