9. jun. 2023
Af Christinna Braun

Det er ikke sket i fem år: Tirsdag gjorde Chris O'Neill det endelig igen

Chris O'Neill og prinsesse Madeleine. Arkivfoto.
Chris O'Neill og prinsesse Madeleine. Arkivfoto.
Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Madeleine og hendes mand, Chris O’Neill, er lige nu hjemme i Sverige med børnene.

Svenske prinsesse Madeleine er for tiden i hjemlandet Sverige med sin familie bestående af manden Chris O’Neill og deres tre børn, prinsesse Leonore, 9, prins Nicolas, som fylder otte den 15. juni, og prinsesse Adrienne, 5.

Familien har boet i den amerikanske stat Florida siden 2018 og før det i London, men nu har de sat villaen til salg og flytter hjem til Sverige.

”Prinsesse Madeleine og hr. Christopher O’Neill har besluttet, at familien indtil videre skal bo i Sverige. Prinsesse Leonore og prins Nicolas starter i skole i Stockholm til efteråret. Prinsesse Adrienne skal i børnehave,” lød det i pressemeddelelsen fra kongehuset om flytningen.

I år bruger prinsesse Madeleine og Chris sommeren i Sverige med deres børn, og der er masser af ting at fejre for familien.

Tirsdag den 6. juni var de sammen med kongefamilien med til at fejre Sveriges nationaldag, den 8. juni kunne Madeleine og Chris fejre deres 10-års bryllupsdag, den 10. juni fylder Madeleine 41, og sønnen Nicolas fylder otte år den 15. juni.

Det er med garanti en stor glæde for prinsesse Madeleines forældre, kong Carl Gustaf og dronning Silvia, at deres yngste datter nu er hjemme med familien.

Det var også for første gang i årevis, at kongeparret var samlet med alle deres børn og svigerbørn på nationaldagen.

Ifølge Svensk Damtidning er det fem år siden, Chris O’Neill sidst kørte med i den kongelige kortege, som kørte fra kongeslottet til Skansen på nationaldagen tirsdag den 6. juni.

I år er det 500 år siden, Gustav Vasa blev valgt til Sveriges konge, hvilket var begyndelsen på Sverige som selvstændig nation.

Herunder ses prinsesse Madeleines skønne opslag på nationaldagen, hvor hun stolt viser familien frem.

Læs mere om: